TRÄNING PÅ DANSVERKSTAN
 
 
NYHETER     OM OSS     KURSER / BOKA     LÄRARE     ZUMBA&TRÄNING     TÄVLINGSDANS
 

Zumba® Fitness
Zumba Fitness skapades i mitten av 90-talet av sydamerikanen Albert "Beto" Perez, personlig tränare och koreograf åt ett stort antal internationella popstjärnor. Med inspiration från traditionell musik som cumbia, salsa, samba och merengue flätade Beto ihop sina latinska favoritrytmer med glödheta danssteg som hans elever älskade Zumba Fitness var fött!


Zumba® på Dansverkstan i Västerås och Tillberga
Zumba Fitness är ett roligt och spännande sätt att träna! Det är lätt att lära sig och du kan både förbättra din kondis och förbränna kalorier.
På Dansverkstan får du zumba fitness träning för vad det är, ett dansant fitnesspass som är en energifylld glädje till heta latinamerikanska rytmer. Inga förkunskaper krävs. Det passar alla! Vi "danstränar" till många olika sorters musik. Vi använder enkla danssteg och hela kroppen för att maximera träningseffekten! Samtidigt som du lär dig dansa får du ett fantastiskt träningspass! Vi har 3 olika zumbapass som är lätt att lära sig och du kan både förbättra din kondis och förbränna kalorier.. Du behöver inte föranmäla dig till dessa kurser och du tränar utan danspartner. Alla pass är Drop in, max 50 deltagare/pass. För träning kan du antingen betala per gång, drop in eller köpa 10-klippkort. Dessa finns att beställa under rubriken Danspaket, Klipp- & Terminskort eller i receptionen.

Välkomna - Join The Party!