TRÄNING PÅ DANSVERKSTAN
 
 
 

DANSVERKSTANS TRÄNINGSKONCEPT
Vi erbjuder flera olika träningsklasser på 45 minuter som kostar 60 kr/gång. För att det ska vara lätt att hitta dessa pass i schemat så heter de alla något med WORK. :-)

DanceWork, LatinWork, T-Work och Core & Barre Work.

Pris: 60:-/pass

Träningskort 10 ggr 540:-
Giltigt 1 år och är opersonligt och kan användas av flera personer.
GRUPPTRÄNINGSPASS
BOKNING
All bokning till pass sker via TimeCenter:
GRUPPTRÄNINGSPASS TILLBERGA
BOKNING
All bokning till pass sker via TimeCenter:
LatinWork
Kaloriförbrännande konditionsklass med latinorytmer och dansstilar såsom; merengue, salsa, reggaeton, samba m.m. Det är enkelt att följa med, bara att härma. Danstekniken som finns i de latinska danserna aktiverar magmuskelaturen då man vickar mycket på höfterna.
LatinWork Lätt
Perfekt för aktiva äldre eller de som vill ta det lite lugnare. Lätt är en modifierad LatinWork klass på en lägre intensitet. Enklare att följa med i koreografin som fokuserar på balans, rörelseomfång och samordning. Lite längre repetitioner.
DanceWork
Här spelar vi de senaste hitsen och blandar in fler dansstilar. Det kan bli salsa, jive, country, pop, disco, show i ett enda pass. Dessa pass känns som du är med på ett party! Kondition och glädje de luxe.
T-Work
Eller Twerk! Ett dansant pass med hiphop, reggaeton och dancehall musik som får rumpan att dansa och poppa lite extra. Kul och svettigt samt även extra träning för ben, rumpa och coremusklelaturen.
Core & Barre Work
25 min Barre och 20 min Core/avslappning.

Core
Lugn och kontrollerad träning som är inriktad på att stärka upp kroppens centrum för balans och rörelser i vardagen. Mage, rygg och ben är muskelgrupper som är involverade i vardagens tunga lyft eller obekväma ställningar i t. ex utsatta yrken och behöver stärkas upp. Core träningen bygger upp styrka och stabilitet, bra för balansen och ger bättre hållning, det är även skadeförebyggande samt minskad risk för smärta i ländryggen. Du ökar inte bara din styrka utan även din fettförbränning med träning. Träning sker med egen kroppsvikt stående och även på golvet, ta med egen matta om så önskas.

Barre
Ingen dansarerfarenhet krävs för denna klass men den ger dig en dansarkropp utan att ta ett danssteg! Dansare är kända för att ha starka ben, rumpa, mage och rygg. Med hjälp av bl.a en balettstång och de traditionella balettövningarna så tränar vi upp dessa muskelgrupper. Du stärker din kropp, får bättre hållning och balans. Klassen är väldigt effektiv och du behöver inte ha tränat innan för att kunna tillgodose övningarna, det är enkelt men tufft då muskeln får jobba/pumpa tills en brännande känsla uppstår i muskeln för att sedan stretchas ut. Fast kropp med långa tonande muskler.