TRÄNING PÅ DANSVERKSTAN
 
 
 

DANSVERKSTANS TRÄNINGSKONCEPT
PLATS: FRYXELLSKA SKOLAN I DANSSAL 1 & 2
Vi erbjuder olika träningsklasser på 45 minuter. Dance Work, Latin Work och Barre Work.
Pris: 60:-/pass
Träningskort 10 ggr 540:-
Är opersonligt och kan användas av flera personer.
All bokning till pass sker via TimeCenter:
BarreWork
Ingen dansarerfarenhet krävs för denna klass men den ger dig en dansarkropp utan att ta ett danssteg! Dansare är kända för att ha starka ben, rumpa, mage och rygg. Med hjälp av bl.a en balettstång och de traditionella balettövningarna så tränar vi upp dessa muskelgrupper. Du stärker din kropp, får bättre hållning och balans. Klassen är väldigt effektiv och du behöver inte ha tränat innan för att kunna tillgodose övningarna, det är enkelt men tufft då muskeln får jobba/pumpa tills en brännande känsla uppstår i muskeln för att sedan stretchas ut. Fast kropp med långa tonande muskler.
LatinWork
Kaloriförbrännande konditionsklass med latinorytmer och dansstilar såsom; merengue, salsa, reggaeton, samba m.m. Det är enkelt att följa med, bara att härma. Danstekniken som finns i de latinska danserna aktiverar magmuskelaturen då man vickar mycket på höfterna.
DanceWork
Här spelar vi de senaste hitsen och blandar in fler dansstilar. Det kan bli salsa, jive, country, pop, disco, show i ett enda pass. Dessa pass känns som du är med på ett party! Kondition och glädje de luxe.
BOKNING
All bokning till pass sker via TimeCenter: