KURSER PÅ DANSVERKSTAN
 
 
NYHETER     OM OSS     KURSER / BOKA     LÄRARE     ZUMBA&TRÄNING     TÄVLINGSDANS
 Sommar Dans på Dansverkstan under v. 26-v.31.
Kurser, tävlingsträning samt träningspass.
Vi tar in endast 20 elever/klass. Boka din plats redan idag för garanterad plats.

Vid bokning av Danspaket uppge som info vilka kurser som gäller.
Föreningen DTLH subventionerar tävlingsgruppspriserna.
Träningspassen bokas via timecenter.
Boka aktiviteter och artiklar Boka aktiviteter och artiklar Streetkids 5-6 år
Hiphop för de yngre. Vi lär oss grunderna och dansar med ett groove. Barnen får självförtroende och vågar "freestyla" samt att de lär sig en koreografi som är taktfast och innehåller coola steg (samt breaking (golvdans) och akrobatik) ihop med olika streetdance stilar till kända hiphoplåtar.

Balettjazz 5-6 år, 7-9 år och U/V
På ett lätt och enkelt sätt lär vi ut balett och jazzteknik med korta danser. Baletten lägger grunden för all fortsatt dans med heltäckande dansteknik.

Slow, lyrisk jazz U/V
Här berättar vår kropp om låten/balladen genom att jobba med ett lyriskt uttryck till musiken, texten samt att förmedla en känsla. Dansen har en ständig rörelse i kroppen med förlängning och dynamik, kraftfulla hopp eller golvrullningar förekommer för att förstärka låtens budskap.

Disco Allstar 7-12 år
Allstar innebär att vi dansar alla stilarna som finns inom dess discogenre. Disco är en fartfylld dans med inslag av höga kickar och hopp till ett snabbt tempo på 128-140 bpm, 155-170 bpm.

Hiphop Fortnite 8-12 år
Vi lär oss grundstegen från hiphop samt steg som finns i de flesta olika spelen ifrån spelvärlden, särskilt i från Fortnite. Väldigt kul och kommersiell.

Disco Jumps nīturns 13 år och uppåt
Nu blandar vi Discoteknik med Koreografi till alla tempon. Chans till snabb utveckling i disco.

Fusion 13 år och uppåt
Klassen inleds med en uppvärmning innehållande övningar från baletten som förbättrar din dansteknik och hållning. Därefter diagonaler där vi tränar specifika tekniker och dansmoment, för att sedan avsluta klassen med en danskoreografi i modern eller jazzstil.

Feminine Vibe Commercial jazz/feminin hiphop
Dansanta koreografier som är intensiva med kvinnlighet och mycket uttryck och passion, till olika typer av pop och hiphopmusik.

TikTok Disco 10-15 år
Den populäraste appen 2019 är TikTok. Där ses korta 15 sekunders danser från olika trender, några av dessa danser sätts ihop med andra passande steg blandat med disco.

High heels U/V
På med klackskorna och lär dig gå, dansa och röra på dig snyggt och flawless.

Hiphop Koreografi
På Marcus klasser lär du dig snabbt att dansa då han börjar enkelt och lekfullt med steg och groove för att sedan ha utvecklat både dig och din dans till högre höjder. Glädje!