KURSER PÅ DANSVERKSTAN
 
 
 


Boka aktiviteter och artiklar

Feminine Vibe
Commercial jazz/feminin hiphop. Dansanta koreografier som är intensiva med kvinnlighet och mycket uttryck och passion, till olika typer av popmusik och musikvideos så som Beyonce, Rihanna, Britney Spears m.m.

Ragga / Dancehall
Här är klassen där inspiration delvis tas ifrån dancehallkulturen och Jamacia men fokus är att få kroppen att röra sig till rytmerna och känslan av musiken som spelas. Det kan vara Afrobeat, dancehall eller annan nyare musik med rytmer som får höfterna att röra sig. Det är en klass som passar alla.

High heels
Det är otroligt vilken skillnad några extra centimeter kan göra! Dags att ta på dig klackarna och dansa loss som om du inte bryr dig om morgondagen. Träna upp styrkan och självförtroendet att gå, dansa och släppa loss din inre high heel diva. Musiken kommer att hjälpa dig komma in i "superkvinna mode". Kommer bli en blandning av flera olika genrer, allt från Beyonce, Tina Turner, Patra/Spice till musikal och show. Vi rekommenderar ett par skor som är täckta över vristen så skorna inte glappar, alltså inte ett par pumps.