KURSER PÅ DANSVERKSTAN
 
 
NYHETER       OM OSS       KURSER       ANMÄLAN       LÄRARE       TRÄNING       TÄVLING
 


MODERN DANS / JAZZ
Anmälan >>

Modern dans
En blandning av teknik, balett, modern och jazz. Vi jobbar på att förmedla en känsla vi har inom oss som ska ut i dansen. Små och stora rörelser avlöser varandra, "on and off balance sharp but flowing". Dansstilen ger en bra kroppsträning, kroppsmedvetenhet och teknikträning. Består av uppvärmning, diagonaler, teknik och danskoreografier till olika teman, stilar och musikval. Fokus på rena linjer och god kroppshållning.

Jazz
Populär dansstil med rötter i den afrikanska dansen och den klassiska baletten. Fartfylld och energikrävande, med teknik, koordination och kondition och rytmiska rörelserna blandade med det lugna och mjuka från baletten.

Jazz burlesque / Chair Dance
Dansen inspireras från filmer som Cabaret, Moulin Rouge och Burlesque! Sensuell och feminin jazzdans med stolar vilket vi rör oss, både på runt och över. En dans med, musikalitet och sensualitet som ger dig en ny medvetenhet om kraften i din kropp och att våga ta steget att utmana. Det handlar om personlighet och sensualitet, energi och rörelse, och att ha roligt såklart! Rekvisita som ex, hatt och käpp kan förekomma.

Anmälan >>