OM DANSVERKSTAN
 
 
NYHETER       OM OSS       KURSER       ANMÄLAN       LÄRARE       TRÄNING       TÄVLING
 
Blogg       Facebook       Danslänkar       Galleri
 

VÅR KVALITÉ - ER GARANTI
Dansverkstans målsättning och policy är nöjda kunder, med ett bra bemötande, kvalitet och glädjefull danspedagogik. Vi vill ge kunskap, service, och med ett förhållningssätt som visar på flexibilitet och mänsklighet. Vår ambition är att alla kunder ska känna sig välkomna till vår verkstad i dans. Därför har vi byggt upp Dansverkstan efter nedan;

Lokalerna är stora gamla verkstadslokaler som har fått bevara sin charm, och utrustats med ljusa färger och möbler i omklädningsrum, väntrum, reception, café solarium för bästa trivsel. Lokalerna kyls/värms med bra ventilation, all musik utrustning är anpassat för tidens utveckling.

Alla lärarna har både utbildning och kunskap. Erhåller regelbundna interna och externa utbildningar och deltagande på danskongresser i Sverige och Danmark. Läraren följer en utarbetad pedagogik för dansutveckling för varje ålder och stadie. Varje termin anställs olika gästlärare utifrån för att ge Dansverkstan en ytterligare dimension på danskultur och hålla sig "up to date" med nya influenser.

Eleverna är från 3 år och uppåt har ett brett utbud av kurser/vecka att välja på. Allt från hobby till elit och tävling. Varje tidigare elev får en personlig rekommendation för kursval till nästkommande termin, detta för att ge den bästa individuella dansutveckling. Tävlingsträningen är uppbyggd efter ett trainee system där eleven får tävlingsberedskap och kunskap inför tävlingar.

Receptionen är administrationens hjärta och är bemannad 6 dagar i veckan av minst en personal med kunskap om företaget och verksamheten. Telefon och mail besvaras utan dröjsmål. Med ett avancerat datasystem har vi insyn över elever, danssalar och kurser för att ge bästa information och service.

Övrigt är dansskolan ansluten till SDO Sveriges Dansares Organisation och följer deras riktlinjer. Samarbetar med olika aktörer inom kultur och idrott. Dansverkstan har egen fotograf och dataansvarig. Årliga kundutvärderingar genomförs för att förbättra kvalitén.

Egen hemsida som uppdateras regelbundet och där ny information läggs ut inom ett dygn.

Om du är nöjd med Dansverkstan, berätta det till andra
är du inte nöjd berätta det för oss!