NYHETER       OM OSS / KONTAKT       KURSER & ANMÄLAN       ZUMBA / TRÄNING
PRISER / VILLKOR       LÄRARE       GALLERI       YOUTUBE       DANSLÄNKAR       BLOGG       FACEBOOK
 
PRISER / VILLKOR
 

ANMÄLNINGSBESTÄMMELSER
AVTAL OCH BESTÄMMELSER
Dansverkstan AB, Sigurdsgatan 21, 721 30 Västerås, Org nr.556619-8346, telefon: 021 - 13 72 78, info@dansverkstan.com
Bankgiro-nummer: 5566-0401

ANMÄLNINGSVILLKOR
 • PROVA PÅ
  Prova gratis under första kursveckan i mån av plats på alla kursställen och orter. Ingen anmälan till prova på. Avvakta med er anmälan till danskurs tills ni vet vilken ni ska gå!

 • ANMÄLAN
  Vid anmälan får du en skriftlig kallelse/betalavi med uppgifter om lokal och tider. Med kallelsen/betalavin följer ett OCR nummer på kursavgiften, där förfallodatum framgår.

  Vi följer konsumentlagstiftningen. Tänk på att en anmälan till en kurs är bindande, om den inte återtas enligt nedanstående villkor. Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att: meddela oss via vår mail: info@dansverkstan.com inom 14 dagar efter det att vi har bekräftat att du har en plats reserverad, samt datum och tid för kursen. Ange dina personuppgifter, och vilken kurs det gäller. Du har då rätt att återfå avgiften.

 • AVBROTT
  Om du avbryter en kurs på grund av varaktigt hinder, som sjukdom styrkt med läkarintyg, avflyttning från orten, återbetalas den del av kursavgiften som inte förbrukats.

 • INSTÄLLD KURS
  Tvingas vi ställa in en kurs har du alltid rätt att återfå avgiften.

 • KLAGOMÅL
  Om det är något som du är missnöjd med gällande avtalet ska du i första hand framföra det till Dansverkstan på mail, info@dansverkstan.com. Du blir kontaktad inom 5 arbetsdagar från det att ditt klagomål inkommit. Tillsammans försöker ni lösa det du är missnöjd med.