NYHETER       OM OSS / KONTAKT       KURSER & ANMÄLAN       TÄVLINGSDANS       ZUMBA / TRÄNING
PRISER / VILLKOR       LÄRARE       GALLERI       YOUTUBE       DANSLÄNKAR       BLOGG       FACEBOOK
 
LÄRARE
 

HANNA HERBERTSON
Hanna Herbertson är tillbaka efter tio år i USA!

Med 17 års erfarenhet av att undervisa runt om i världen tillhör hon en av dom mest erfarna lärarna i Sverige. Hon har arbetat i länder som Jamaica, Sydkorea, USA, Kanada, Singapore, Australien mfl.

Som en mångsidig koreograf så föredrar hon att inte sättas i något fack men hon har en förkärlek för Dancehall. Hon lär sina elever grunderna i Dancehall och sedan olika uttryck och tidsepoker inom genren.

Hanna har även skapat fitness/dans konceptet HiP WERRK som kombinerar olika stilar av dans och stärkande övningar för att få igång stela höfter och vill att alla ska "start wining, stop complaining"!

Hon har jobbat med några av Jamaicas topp dansare så som Rahmus från Rifical Team, Matthew och Conray från Shady Squad. I NYC var hon en av grundarna av BLACKGOLD dance crew tillsammans med Korie Genius och History. Uppträtt på scener runt om i Amerika samt på CBS Early Show med 3 miljoner tittare.

Dance Jamaica [DanceJA] nominerade Hanna till Most Popular Female Dancer USA & Most Popular on the International scenen för några år sedan.

Hannas passion för musik har även lett henne till bli DJ [dj GOLDEN] och hon har fått möjligheten att spela på bla Sveriges ambassad i Washington DC samt på klubbar i NYC, Stockholm och Visby.

Några klienter som Hanna jobbat med: Opening Ceremony [US], Elliphant [Swe], Kissey [US], Zuzuka Poderosa [Brazil/US], Shane Hoosong [US], K´reema [US], Masia One [Singapore] mfl.

Mer info:
http://HannaHerbertson.com

Följ henne på sociala medier: