KURSER PÅ DANSVERKSTAN
 
 
 


Boka aktiviteter och artiklar

Du&jag
Vi dansar/showar/sjunger tillsammans med en (1) vuxen. Lätta rörelser och tränar upp rytmik, balans, rumsuppfattning och koordinationsförmågan på ett roligt och naturligt sätt. Undervisningen är anpassad för dig och ditt barn tillsammans. Du som vuxen är aktiv hela tiden som kursdeltagare tillsammans med barnet. Vuxen kan vara förälder eller annan vuxen

Dancekids
Här förbereder vi barnen till att bli en discodansare vilket innebär bra hållning, finteknik i förflyttningar, kickar och hopp. Disco är en fartfylld dansstil som kräver mycket studs och pump samt koordination med armar och ben.

Streetkids
Hiphop för de yngre. Vi lär oss grunderna och dansar med ett bra gung dvs. groove. Vi jobbar på att barnen får självförtroende och vågar "freestyla" samt att vi gör en koreografi som är taktfast och innehåller coola steg (samt breaking (golvdans) och akrobatik) ihop med olika streetdance stilar till kända hiphoplåtar.

Balettjazz
På ett lätt och enkelt sätt lär sig barnen balett och jazzteknik samt korta danser. Baletten lägger grunden för fortsatt dans i högre åldrar då de får träna upp en heltäckande dansteknik. Barnen får på klass dansa efter sina egna förutsättningar, det viktiga är att hitta dansglädjen och har kul tillsammans med andra.