PERSONAL PÅ DANSVERKSTAN
 
 
 

Alida Nore
Alida började sin danskarriär med styrdans/bugg som ung tös och efter några partnerbyten så ville hon heller dansa själv. Hon började då istället med hiphop på Dansverkstan. Det dröjde inte länge förrän hon hittade en ny partner, men denna gång blev det parhiphop. Vid ett dansskolemästerskap anmälde hon sig på skoj till discoklassen, vilket blev succé! Tydligen hade hon även en talang för disco, vig och explosiv, så en ny karriär tog fart.

Alida har dansat på Dansverkstan i 10 år.
Hon har blivit dansskolemästare i disco år; 2015, 2016 och 2018 samt i hiphop 2018.
Alida har tävlat i akrobatik discofreestyle och i disco, hiphop, och representerat Sverige i både disco och hiphop på EM och VM samt varit med och coachat.

Utbildningar; Slowdance och freestyle. DV Education inriktning KIDS 2018, SDO steg 1 alla discipliner under hösten 2019.

Alida är spontan och kreativ, hon har lätt för skratt. Hon har 3 småsystrar hemma vilket ger henne god vana att hantera barn och hon har även en förmåga att se sina elevers behov. Lyhörd, fylld med dansglädje och en energi som smittar av sig till eleverna är att vänta på Alidas klasser.